Kivesten puristelu lievittää stressiä – nyt myös naisilla

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stressin lievittämistä varten on kehitelty aikoinaan stressipallot. Stressipallo on miellyttävää materiaalia, jonka sisällä oleva täyte antaa paineelle hieman myöten ja sallii puristelun. Nyt Imaginarte-niminen yritys on kehitellyt vähän poikkeavamman tavan lievittää stressiä puristelemalla.

Imaginarte on kehitellyt Niceballs-nimisen muovisen esineen, joka kiinnitetään työpöydän alle imukupilla. Niceballs muistuttaa muodoltaan häiritsevän paljon kiveksiä, minkä yritys toki itsekin tietää.

Yrityksen julkaiseman mainoksen mukaan sukupuolesta riippumatta sekä naiset että miehet kokevat päivittäin tarpeen leikkiä omilla palloillaan. Työpäivän aikana tämä ei kuitenkaan yleensä ole mahdollista tai soveliasta, minkä vuoksi he keksivätkin ratkaisuksi pöydän alle kiinnitettävät Niceballs-kivekset.

Imaginarte – Niceballs – ENG from Imaginarte on Vimeo.