Netflixin yllätyshitti Stranger Things saa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heinäkuussa Netflix-suoratoistopalvelussa julkaistu scifisarja Stranger Things nousi hetkessä yhdeksi vuoden yllätyshiteistä televisiosarjojen piirissä. 1980-luvulle sijoittuvassa sarjassa selvitettiin nuoren pojan katoamista ja outoja ilmiöitä pienessä Hawkinsin kaupungissa.

Netflix on ilmoittanut jättisuosion keränneen sarjan saavan jatkoa vuonna 2017. Samalla yhdeksästä jaksosta koostuvan toisen tuotantokauden traileri julkistettiin verkossa. Traileri ei paljasta seuraavasta kaudesta paljoakaan, mutta tarjoilee arvoituksellisia vihjeitä tulevien jaksojen nimien muodossa.

Duffel Brothersien luoma ja Winona Ryderin, David Harbourin sekä Finn Wolfhardin tähdittämä Stranger Things nousi lyhyessä ajassa yhdeksi vuoden puhutuimmista sarjoista. Business Insider -sivuston mukaan Stranger Things on ollut yksi Netflixin katsotuimmista alkuperäistuotannoista, ohittaen muun muassa menestyksekkäät House of Cards, Daredevil ja Narcos -sarjat.