Pariskunta erosi vuoristoradassa – nyt tuli kylmää kyytiä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Parisuhteen päättäminen ei ole koskaan helppoa, sillä lähes aina toinen osapuoli on asiasta eri mieltä. Nyt verkossa nähdään ero, jollaista kovin moni ei tule koskaan kokemaan.

Parisuhteen häämöttäessä loppuaan voi mielessä liikkua erilaisia tapoja siitä, miten toisen voisi jättää. Osa ei vaivaudu käymään aiheesta keskustelua, vaan suhde päätetään esimerkiksi puhelimen välityksellä. Viime vuonna eräs herrasmies päätti erota tyttöystävästään astetta erikoisemmassa paikassa.

Mies onnistui nimittäin päättämään suhteensa vuoristoradassa. Poikaystävä pelkäsi toden teolla vuoristoradassa ajamista, joten hän huusi pelkonsa ollessa huipussaan vieressä istuvalle tyttöystävälleen että hän haluaa erota. Tarina ei kuitenkaan kerro sitä, erosiko pari oikeasti laitteesta poistumisen jälkeen.