Kylie Jennerin hurja muodonmuutos – ei ole tunnistaa samaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner teki melko hurjan muodonmuutoksen viikonlopun aikana värjätessään omat hiuksensa platinanvaaleiksi. Yleensä 19-vuotias kaunotar on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, mutta ne on kuitenkin aiemmin luotu aina peruukkien avulla eikä naisen omia hiuksia värjäämällä.

Kylie Jenner onnistui saamaan hiuksiinsa todella hohtavan ja vaalean sävyn, joka oli useamman värjäyskerran tulosta. Hiukset ovat nyt näkyvästi ohuemmat vaaleina kuin mitä ne olivat tummina, mutta nainen näyttää itse tyytyväiseltä lopputulokseen ja kantaa uuden vaalean tyylinsä todella itsevarmasti.

Kylie Jennerin muutoksesta tulee mieleen väistämättäkin hänen isosiskonsa Kim Kardashianin tekemä muutos vuosi sitten kun hän värjäsi omat hiuksensa tummaksi ja leikkasi ne lyhyemmäksi. Kylie Jenner nähtiin nyt New Yorkissa, jossa hänellä oli yllään seksikäs punainen asu, joka koostui korsettimaisesta yläosasta ja tiukasta hameesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash