Bieber katosi Instagramista – tilalle uusi hämmentävä käyttäjätili

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on kiusannut fanejaan viime aikoina poistumalla sosiaalisen median kanavistaan. Hän uhkasi ensin poistua Instagramista, minkä hän myöhemmin toteutti. Sen jälkeen hän kuitenkin palasi pikaisesti esittelemään uuden koiranpentunsa.

Justin Bieber palasi hetkellisesti Instagramiin ja julkaisi muutaman kuvan Todd-nimisestä chowchow-pennustaan. Tämän jälkeen hän kuitenkin jälleen poistui sovelluksesta, mikä on saanut fanit turhautumaan miehen käytöksestä. Osa on kuitenkin saanut lohtua löytäessään lemmikkikoiran oman tilin.

Poptähti on uuden koiransa esittelemisen jälkeen perustanut Toddille oman toddthestud-nimisen Instagram-tilin. Suloisesta pennusta on julkaistu vasta kaksi kuvaa, mutta yli 42.000 fania on kuitenkin jo löytänyt koiran omalle tilille muun muassa Sofia Richien julkaisemien kuvien kautta.

Hey. It's me Todd.

Kuva, jonka Todd (@toddthestud) julkaisi

I love @jazmynbieber hugs

Kuva, jonka Todd (@toddthestud) julkaisi

Mornings with Todd?

Kuva, jonka Sofia Richie (@sofiarichie) julkaisi