Onko jo liian rohkeaa? Teini-Kardashian nosti povensa kun tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner teki viikonloppuna hurjan muodonmuutoksen värjätessään hiuksensa vaaleiksi. 19-vuotias kaunotar on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, mutta nyt kyseessä oli suurin muutos aikoihin. Samalla Kylien pukeutuminen näyttää muuttuneen selvästi aikaisempaa rohkeammaksi.

Eilen Kylie Jenner kuvattiin New Yorkissa, jossa hän näyttäytyi estottomassa asussa, joka oli hänen ikäiselleen teinijulkkikselle ehkä jo liiankin rohkea. Asu nimittäin paljasti runsaasti paljasta pintaa.

Kylie Jennerin muutoksesta tulee mieleen väistämättäkin hänen isosiskonsa Kim Kardashianin tekemä muutos vuosi sitten kun hän värjäsi omat hiuksensa tummaksi ja leikkasi ne lyhyemmäksi. Kylie Jenner nähtiin nyt New Yorkissa, jossa hänellä oli yllään seksikäs punainen asu, joka koostui korsettimaisesta yläosasta ja tiukasta hameesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash