Huikea ME tehtiin baarissa – yli 4 500 viskipommia dominotyyliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dubaissa sijaitseva baari on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan uskomattomalla viinankaatotempullaan. Siinä yli 4.500 viskipommia tehtiin 55 sekunnin aikana. Temppu edustaa niin sanottua domino drop shotia, jossa shottilasien sisältö kaadetaan toisiin laseihin dominoefektin avulla.

Huddle Sports Bar and Grill -ravintolassa tehtiin tällä tavoin yhteensä 4 578 viskipommia kaatamalla Camros-viskillä täytetyt shottilasit Bazooka-energiajuoman sekaan.

Guinness World Recordsin tuomarin, Seyda Subasi Gemicin mukaan baarin työntekijöiden tarkoituksena oli tehdä yhteensä 6 328 viskipommia. 1 570 lasia ei kuitenkaan kaatunut odotetun kaltaisella tavalla. Independent -lehden mukaan tempun viisi kuukautta kestäneeseen valmisteluun tarvittiin yhteensä 160 työntekijää.