Kim Kardashianin mekko paljasti kaiken – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Kim Kardashian on maailman seuratuin naistähti, jota paparazzit seuraavat minne hän meneekin. Viime kuukausina huomattavasti laihdutuskuurillaan hoikistunut kaunotar on viime aikoina nähty julkisuudessa paljastavammissa asuissa kuin aikoihin.

Eilen Kim ikuistettiin New Yorkissa asussa, joka paljasti kaiken sisältönsä, koska metallihohtoisesta asusta näky läpi. Julkkistähti oli matkalla miehensä Kanye Westin konserttiin.

Kim Kardashian paljasti taannoin, että hänellä on psoriasis. Hän kertoi pitäneensä psoriasiksen aiheuttamia punaisia läikkiä virheinä jaloissaan. Kim on yrittänyt peitellä aiemmin punaisia jälkiä, mutta nykyään hän on sinut niiden kanssa ja oppinut hyväksymään psoriasiksen. Kim Kardashian sai psoriasis-diagnoosin vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash