Mel B virtsasi juontajan kädelle TV-ohjelmassa – näytettiin katsojille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bear Grylls -nimellä tunnettu Edward Michael Grylls -niminen mies on englantilainen kirjailija ja televisiojuontaja. Hän juontaa tällä hetkellä ohjelmaa, jossa hän yrittää selviytyä erilaisista luonnon armoilla tapahtuneista tilanteista julkkiksien kanssa.

Tällä kerralla miehen ohjelmassa oli mukana laulaja Mel B. Running Wild with Bear Grylls -ohjelma on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa näytetään miten naisen tuli virtsata juontajan kädelle sen jälkeen kun miestä pisti meduusa.

Mel B ja Grylls etsivät rantakivikosta ruokaa kun he näkivät meduusan. Mies päätti nostaa meduusan kankaalla, mutta meduusa lipesi hänen kädeltään ja pääsi pistämään miestä. Grylls oli juuri itse virtsannut, joten hän ei pystynyt tarjoamaan itselleen helpotusta pistokseen. Laulaja tiesi virtsan auttavan meduusan pistoksiin, minkä vuoksi hän tarjoutui avuliaasti virtsaamaan miehen kädelle.