Mies, tämän elekieli kertoo naisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naista lähestyessään miehet yrittävät usein keksiä täydellisen iskurepliikin ja unohtavat elekielen täysin. Tosiasiassa henkilön vartalon liikkeet ja asennot ovat kuitenkin yhtä tärkeät kuin se mitä henkilö toiselle sanoo.

Casually Explained -kanava on tehnyt listan asioista, jotka ihmisen tulisi toista lähestyessä muistaa. Ensimmäinen askel on ottaa toiseen katsekontaktia. Toinen asia on sen jälkeen olla tämän henkilön läheisyydessä ja hakeutua yhteisiin tilanteisiin. Tätä ei kuitenkaan kannata tehdä liian usein tai ilmiselvästi, jolloin se voi tuntua toisesta ahdistavalta.

Fyysinen raja kannattaa rikkoa jollakin rennolla eleellä, joka voi olla esimerkiksi ylävitonen sopivan paikan tullen tai toverillinen hipaisu olkapäälle kesken kekustelun. Toisen henkilön vatsan seudulle tai alaselkään ei kannata ensimmäisellä kohtaamisella laittaa kättä, koska sitä pidetään todella tungettelevana.

Ihmisillä on tapana peittää käsillään heidän ranteensa tai asettaa käsi niskaan tai kaulalle silloin kun heillä on epämukava olo. Tällöin kannattaa yrittää rentouttaa tunnelma jollakin helpolla puheenaiheella. Kun seuralainen on tilanteessa itsevarma, hän voi asettaa kätensä rennosti pöydän päälle näkyviin ja paljastaa kaulastaan enemmän kääntämällä päätään sivulle.

Jos nainen on kiinnostunut ja haluaa pitää sinuun yhteyden, hän saattaa vaistomaisesti siirtää sivuun kaiken mikä teidän välillänne on. Tällainen siirrettävä asia voi olla vaikkapa pöydällä olevat astiat, maljakot, ruokalista tai hänen käsilaukkunsa.

Mikäli kaikki on mennyt tähän asti hyvin, nainen on luultavasti kiinnostunut miehestä. Tämän jälkeen mies voi joko onnistua yhteisen jatkon kannalta tai epäonnistua surkeasti. Tärkeintä on kuitenkin aina se, että mies on joka tilanteessa rohkeasti oma itsensä.