Poliisikin tyrmistyi ratsiassa – autosta puuttui ratti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Australian poliisit saivat yllättyä pysäytettyään epäilyttävästi ajaneen Mazdan kuljettajan Adelaiden kaupungissa. Miehen autossa ei ollut nimittäin tavanomaista rattia, vaan se oli korvattu erikoisella ja luovalla ratkaisulla.

Ajoneuvon ratin paikalle oli kiinnitetty metallinen paistinpannu. Ratin virkaa toimittavan pannun pintaan oli kirjoitettu tussilla erilaisia viestejä.

Erikoisen rattiratkaisun lisäksi Mazda sedan -merkkisen auton rekisterikilpeä oli muunneltu. Mashable-sivuston mukaan 32-vuotiasta miestä syytetään muun muassa rekisteröimättömällä ja vakuuttamattomalla autolla ajamisesta, viallisella ajoneuvolla ajamisesta, rekisterikilven muuttamisesta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.