Lehti: Taylor Swift jätettiin – syy paljastui nopeasti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift ja näyttelijä Tom Hiddleston erosivat juuri kun he olivat ehtineet seurustelemaan kolme kuukautta. Ystävien paljastuksen myötä on käynyt ilmi, että yli kolmea kuukautta Hiddleston ei taida edes pystyäkään sitoutumaan yhteen naiseen.

35-vuotias Tom Hiddleston ei Daily Mail -lehden mukaan ole kykenevä sitoutumaan. Hänen ystävänsä ovat kertoneet, että miehellä on kolmen kuukauden sääntö naisten kanssa. Hän seurustelee vakavasti kolme kuukautta kunnes hän kyllästyy ja jättää naisen.

Ystävien mukaan näin kävi myös Taylor Swiftin kohdalla. Hiddleston oli lähipiirin mukaan kyllästynyt naiseen, minkä vuoksi hän oli jättänyt poptähden. Taylor Swift ei kuitenkaan jäänyt pitkäksi aikaa murehtimaan eroa neljän seinän sisälle vaan hänet on jo nähty juhlimassa malliystävä Lily Aldridgen kanssa.