Hanna Pakarisen levynjulkkaribileet evakuoitiin – palokunta paikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea aikoinaan myös Euroviisuissa edustanut Idols-kilpailun tähti Hanna Pakarinen juhli eilen torstai-iltana uuden Synnyin, elän, kuolen -albuminsa julkaisua Helsingissä.

Ravintola Storyvillessä järjestetyt levynjulkaisubileet keskeytyivät kuitenkin yllättäen erikoisella tavalla noin puoli tuntia ennen Pakarisen suunniteltua esiintymistä.

Ravintolassa tapahtui palohälytys, jonka johdosta ravintolan asiakkaat evakuoitiin ulos odottamaan palokunnan saapumista paikalle. Tunnelma tapahtumapaikalla oli rauhallisen odottava. Kyseessä oli lopulta väärä hälytys, jonka jälkeen juhlinta pääsi jatkumaan normaalisti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat