Hulvaton keksintö helpottaa metrossa nukkumista – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kokevat väsyneenä mahdottomaksi sen, että he eivät nukahtaisi matkustaessaan. Varsinkin apukuskin puolella istuessa tai junassa, metrossa ja bussissa matkustaminen alkavat väsyttämään uneen tuudittavan tärinän vuoksi.

Joseph-niminen keksijä on kehitellyt uuden The Power Nap Machine -nimisen keksinnön, joka mahdollistaa pienet virkistävät nokoset esimerkiksi metrossa matkustamisen aikana. Keksintö pitää ihmisen hatusta kiinni niin, että henkilön pää ei notkahda eteenpäin kun hän nukahtaa istuma-asennossa.

Mies on julkaissut Joseph’s Machines -nimisellä YouTube-kanavallaan videon siitä miten keksintöä käytetään. Imukuppiin on kiinnitetty naru, jonka päässä on koukku. Miehen hatussa on rengas, johon narun koukku kiinnitetään. Kun mies nukahtaa ja pää alkaa putoamaan eteenpäin, naru kiristyy ja ikkunaan kiinnitetty imukuppi estää pään kellahtamisen eteenpäin.