Johnny Depp ratkoo Tupacin ja Biggien murhia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Johnny Depp on kiinnitetty tositapahtumiin perustuvaan trilleriin. Mies tulee esittämään Labyrinth-elokuvassa räppärien murhia tutkivaa etsivä Russell Poolea. Labyrinth perustuu Randall Sullivanin tosipohjaiseen kirjaan.

Elokuvassa Johnny Deppin esittämä polisi tutkii Tupac Shakurin ja Notorious BIG:n murhia, ja tulee löytäneeksi veriteoista linkkejä niin Death Row Records -levy-yhtiöön kuin Los Angelesin poliisivoimiinkin. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Labyrinthin ohjaa Lincoln Lawyer -elokuvalla kiitosta kerännyt Brad Furman.

Johnny Depp nähtiin tänä vuonna lippuluukulla flopanneessa Liisan seikkailut peilimaailmassa -elokuvassa. Tähti on ollut viime aikoina otsikoissa myös runsaasti julkisuutta saaneen avioeronsa ja pahoinpitelysyytteiden vuoksi.