Kahvila saa pään sekaisin – kaikki on ylösalaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan Wertheimissa sijaitsee kahvila, jossa asiakkaat voivat hakea täysin uutta perspektiiviä maailmaan. Tienvarsikuppila on nimittäin kirjaimellisesti ylösalaisin. Toppels-ravintolassa kahvin, ruoan tai oluen voi nauttia katossa istuen.

Kahvila ja sen vieressä sijaitsevan talon sisustus luo asiakkaille illuusion siitä, että painovoima olisi yhtäkkiä kääntynyt päinvastaiseksi. Rakennukset näyttää jopa ulkoa päin katolleen käännetyiltä taloilta.

Kahvilan taustatarinan mukaan ylösalaisin olevat omistaa fiktiviinen Toppelsien perhe. Toppels-kahvilasta on tullut suosittu turistikohde, ja siitä onkin jaettu lukuisia silmät solmuun laittavia kuvia Instagramissa.

SOMEBODY TURN-OFF THE DAMN GRAVITY MACHINE!!! ??

Kuva, jonka flush75 (@flush75) julkaisi

am i doing this the right way? #toppelshaus #wertheim #upsidedown #antigravity

Kuva, jonka @moan_zu julkaisi