Madonnan huoltajuuskiista ratkesi – poika muuttaa isänsä luokse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningatar Madonna on kiistellyt Rocco-nimisen poikansa huoltajuudesta entisen aviomiehensä Guy Ritchien kanssa jo kahdeksan kuukauden ajan. Oikeus on nyt viimein käsitellyt asian ja päätynyt siihen, että Madonna ei tule saamaan oman 16-vuotiaan poikansa huoltajuutta.

Huoltajuuskiista alkoi People-lehden mukaan siitä, kun Rocco ei matkustanut jouluksi äitinsä luo New Yorkiin isänsä luota Lontoosta vaikka niin oltiin ennalta sovittu jopa oikeuden määräyksellä. Madonna alkoi taistelemaan Roccon huoltajuudesta, joka on kuitenkin nyt selvitetty Ritchien hyväksi.

Huoltajuuskiistan aikana Madonna julkaisi itsestään kuvan, jonka kuvatekstiin nainen oli kirjoittanut: ”Because sometimes soccer Mom’s need to be a…”, mikä antaa ymmärtää, että Madonna taisteli poikansa näkemisen puolesta kaikin keinoin. Rocco jatkaa kuitenkin nyt asumista Guy Ritchien ja hänen uuden vaimonsa Jacqui Ainsleyn luona Englannissa.

Because sometimes soccer Mom's need to be a …….,.,,……..@mertalas

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

We are family! ? no matter where we are in the ????! @stevenkleinstudio

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Family Mambo Cuban Style! ?????????????????????

Video, jonka Madonna (@madonna) julkaisi