Michelle Lewin valkoisissa uikkareissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli kahdeksan miljoonaa käyttäjää.

Eilen Michelle ikuistettiin rannalla, jossa hän nautiskeli auringosta valkoisiin paljastaviin uikkareihin sonnustautuneena. Fitness-neitokainen itsekin ihasteli itseään ja poseerasi selfie-kuvissa.

30-vuotta helmikuussa täyttänyt Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä.

Viime vuonna Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash