Michelle Lewin valkoisissa uikkareissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli kahdeksan miljoonaa käyttäjää.

Eilen Michelle ikuistettiin rannalla, jossa hän nautiskeli auringosta valkoisiin paljastaviin uikkareihin sonnustautuneena. Fitness-neitokainen itsekin ihasteli itseään ja poseerasi selfie-kuvissa.

30-vuotta helmikuussa täyttänyt Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä.

Viime vuonna Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat