Natalie Portman odottaa toista lasta – hehkui punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja ohjaajana toimiva Natalie Portman on paljastanut viimein punaisella matolla suloisen raskausvatsansa. Portmanilla on jo ennestään yksi viisivuotias lapsi ranskalaisen aviomiehensä kanssa.

35-vuotias näyttelijä paljasti raskausvatsansa Daily Mail -lehden mukaan Venetsian elokuvafestivaaleilla esimmäistä kertaa. Nainen näyttää hyvin onnelliselta hehkuessaan punaisella matolla valkoisessa iltapuvussaan, joka paljastaa kauniisti pyöristyneen vatsanseudun.

Natalie Portman tapasi nykyisen aviomiehensä Benjamin Millepiedin vuonna 2009 Black Swan -elokuvan kuvauksissa, jossa Millepied toimi koreografina. Pari sai ensimmäisen lapsensa Aleph Portman-Millepiedin vuonna 2011, minkä jälkeen pari vihittiin vuoden kuluttua pienessä juutalaisessa seremoniassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash