Trumpin pojat tappoivat upean leopardin – nettoraivo repesi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin pojat Eric ja Donald Trump Jr. harrastavat metsästämistä. Muutama vuosi sitten ihmisiä järkytti Trump Juniorista napattu kuva, jossa mies oli ampunut elefantin ja piti sen irti leikattua häntää kädessään hymy kasvoillaan.

Nyt pojista on lähtenyt uudelleen leviämään jo neljä vuotta sitten ikuistettu valokuva, joka on saanut ihmiset raivostumaan entistä enemmän. Internetin kätköistä esiin kaivetussa valokuvassa Eric pitää valtavaa kuollutta leopardia käsivarsillaan.

Kuvassa Eric roikottaa kuollutta leopardia suuri hymy kasvoillaan, ja veli Donald Trump Jr. hymyilee myös miehen takana innostuneesti. Muun muassa Madonna on ottanut asiaan kantaa ja jakanut kuvan omalla Instagram-kanavallaan. Kuva on naisen mukaan jälleen yksi syy äänestää Hillarya presidentinvaaleissa.