Aave tallentui valvontakameralle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on säikytty aavetta, joka on mitä ilmeisimmin ollut eläessään innokas pyöräilyharrastaja. Verkossa nopeaa tahtia levinneellä turvakameran videolla pyörän polkimet vaikuttavat nimittäin liikkuvan itsestään.

Alun perin Facebookissa jaettu video on kuvattu aikaisemmin tässä kuussa Thaimaassa. Siinä kellarissa olevan pyörän polkimet lähtevät yhtäkkiä liikkumaan itsestään, kun näkymätön henkilö olisi hypännyt pyörän satulalle. Lisäksi viereiselle pöydälle asetettu sanko lennähtään itsestään lattialle.

Paranormaaleihin ilmiöihin uskovat videon olevan varma merkki kummitusten olemassaolosta. Skeptikot puolestaan epäilevät kyseessä olevan melko yksinkertainen vaijerien avulla toteutettu huijaus. Totuus jäänee tässäkin tapauksessa jokaisen itse päätettäväksi.