Adriana Lima on punaisten mattojen kuningatar – tältä näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Adriana Lima on tehnyt viime kuukausina pitkän tauon jälkeen tuloaan mallimaailman kärkikaartiin, kun hän on saanut runsaasti uusia työtarjouksia. Parhaillaan hän poseeraa esimerkiksi Calzadonia-bikinimerkin upeissa mallikuvissa.

Eilen supermalli kuvattiin Maybelline New York NYFW Kick-Off Party -julkkisjuhlissa, joihin hän oli pukeutunut upeaan ruskeaan liiviin ja valkoisiin housuihin. Adriana osoitti samalla, että hiljaiselosta huolimatta hän on edelleen punaisten mattojen kuningatar.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt 34-vuotias Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash