Kanye West ja Drake tekevät yhteisen albumin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West on vihjaillut keikoillaan yleisölle jo viikkoja, että jotakin suurta ja erikoista on tapahtumassa. Hän on antanut faniensa ymmärtää, että hän on tekemässä yhteisen albumin jonkin toisen artistin kanssa, mutta antanut kuitenkin yleisön odottaa sitä, että hän paljastaa mistä tarkalleen on kyse.

Nyt Kanye West paljasti Vogue-lehden haastattelussa, että hän työskentelee tällä hetkellä Draken kanssa yhteisen musiikin parissa. Kanye West ja Drake ovat pitäneet jo useampia studiosessioita yhdessä ja kirjoittaneet monia yhteisiä kappaleita tulevalle levylle.

Kummankin artistin fanit ovat olleet todella innoissaan uutisesta. West kertoi, että hän on pitänyt Draken kanssa hauskaa luodessaan uutta musiikkia. Tällä hetkellä kumpikin räppäri on edelleen omilla kiertueillaan eikä yhteisalbumin julkaisuajankohtaa ole vielä julkistettu.