Kim Kardashian ahtoi kurvinsa läpikuultavaan toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Kim Kardashian on maailman seuratuin naistähti, jota paparazzit seuraavat minne hän meneekin. Viime kuukausina huomattavasti laihdutuskuurillaan hoikistunut kaunotar on viime aikoina nähty julkisuudessa paljastavammissa asuissa kuin aikoihin.

Eilen Kim jatkoi samoilla linjoilla, sillä hän ahtoi New Yorkissa shoppaillessaan muodokkaat kurvinsa läpikuultavaan mustaan toppiin, joka antoi ainakin ymmärtää, että läpi näkyi jotain ylimääräistä. Kim on New Yorkissa, koska hänen miehensä Kanye West konsertoi kaupungissa.

Kim Kardashian paljasti taannoin, että hänellä on psoriasis. Hän kertoi pitäneensä psoriasiksen aiheuttamia punaisia läikkiä virheinä jaloissaan. Kim on yrittänyt peitellä aiemmin punaisia jälkiä, mutta nykyään hän on sinut niiden kanssa ja oppinut hyväksymään psoriasiksen. Kim Kardashian sai psoriasis-diagnoosin vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash