Kris Jenner kävi vesiliukumäessä – sitten kuvat alkoivat levitä verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympialaisten aikaan sosiaaliseen mediaan alkoi ilmestymään urheilijoista mitä hauskempia meemejä. Varsinkin uimahyppääjät olivat usein photoshoppauksen kohteena, koska heillä oli hauskimmat ilmeet kesken hypyn.

Osa Kardashianien perheenjäsenistä on tällä hetkellä lomalla Ranskassa, jossa heillä on iso luksusjahti. Jahdin kannelta mereen laskeutuu hauska liukumäki, jota etenkin Kris Jenner, Kourtney Kardashian ja Krisin poikaystävä Corey Gamble ovat käyttäneet ahkerasti.

Nyt Twitterissä on alkanut leviämään hauskat Kris Jenneristä napatut kuvat, joissa 60-vuotias Kris laskee hurjaa vesiliukumäkeä alas mereen. Naisesta on otettu kuvia juuri sillä hetkellä kun hän on osumassa veteen. Krisin ilme ja erikoinen asento ovat huvittaneet ihmisiä, jotka ovat sen vuoksi alkaneet jakamaan kuvia ahkerasti hauskojen kuvatekstien kera eteenpäin.