Läskimainoksen tyttö näytti samalta – Kardashian vaatii poistamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat tähtien kaksoisolennot hankkivat elantonsa työskentelemällä malleina ja tekemällä esiintymiskeikkoja erilaisissa tilaisuuksissa. Los Angelesiin pystytetyssä mainoskyltissä esiintyvä malli on herättänyt huomiota muistuttamalla liikaakin Kardashianien perheen kuuluisaa jäsentä.

Tienvarsimainoksessa promotoidaan Coolsculpting-yritystä, joka väittää poistavan asiakkaidensa ylipainon ”jäädytysmetodin” avulla. Mainoksessa esiintyvä malli muistuttaa hämäävästi Kylie Jenneriä.

Vasta muutaman päivän esillä ollut tienvarsimainos on ehtinyt herättämään runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. TMZ-sivuston mukaan Kardashianit ovat ottaneet yhteyttä lakitiimiinsä ryhtyäkseen toimiin mainoksen poistattamiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat