Kuuma lista! Nämä asiat jokainen isosisko tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siskosten välisestä siteestä muodostuu yleensä todella vahva. Monien siskosten välillä on kuitenkin aikoja, jolloin he ovat toisilleen kateellisia tai haastavat toistensa kanssa riitaa. Nyt BuzzFeedYellow on kiteyttänyt täydellisestä yhdellä videolla tilanteita, jotka ovat monille siskoksille tuttuja.

Pikkusiskot lainaavat aina isosiskojensa vaatteita salaa. Tämä on yleensä enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pikkusiskot tietävät myös hyvin sen mikä saa isosiskon ärsyyntymään. Pikkusiskoa saattaa puolestaan ärsyttää se, että vanhempi sisko on perinyt itselleen naiselliset muodot ja kehittynyt tietenkin pikkusiskoaan nopeammin naiseksi.

Isosisko on suojelevainen pikkusiskoaan kohtaan, mutta haluaa kuitenkin taistella vielä vanhempiensa huomiosta. Hän seuloo todella tarkasti miehet, jotka hänen mielestään sopivat pikkusiskolle poikaystäväkandidaateiksi, ja hätistelee sopimattomat nopeasti tiehensä. Siskoksia yhdistää samanlaisten piirteiden lisäksi yleensä samanlainen maku herkkujen ja huumorin suhteen.