Orava vaihtoi pesäpuuta – muuttokuorma tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rochelle Porter -niminen nainen oli mennyt poikaystävänsä autolle, joka oli ollut parkkeerattuna puun eteen. Pariskunta oli saanut todistaa ihmeellisen operaation, kun orava oli poikasineen päättänyt muuttaa kotinsa puusta toiseen.

Kun Rochelle oli nähnyt mitä orava tekee, hän oli alkanut kuvaamaan tapahtumaa. Orava juoksi ylös vilkkaan tien reunalla olevaan puuhun, josta se tuli alas pieni poikanen suussaan. Orava juoksi toiseen lähistöllä olevaan puuhun ja jätti poikasen sinne.

Orava oli poikasen kantamisesta niin uupunut, että se meni hetkeksi makuulle ja oikaisi kaikki raajansa tasatakseen hengityksensä. Kun orava oli kerännyt hetken ajan voimiaan, se jatkoi operaatiota ja haki seuraavan poikasen suuhunsa.