Perheellä ei ollut uima-allasta – taapero ratkaisi ongelman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset keksivät hauskoja leikkejä, joista mielikuvituksellisimpia ovatkin yleensä ne, jotka keksitään silloin kun vanhempien valvovat silmät eivät osu heihin. Tällä kerralla isä löysi pikkutyttönsä koiran vesikipolta erikoisen selityksen kera.

Isä on kuvannut videolle näyn, joka häntä odotti kun hän asteli terassilta lämpimänä kesäpäivänä takaisin sisälle. Isä kertoi huvittuneena, että tällainen käytös on ilmeisesti odotettavissa silloin kun heillä ei ole omaa uima-allasta, jossa tytär voisi opetella uimista.

Isä kuvaa tytärtään, jonka pää on kastettuna koiran vesiastiaan. Koirakin saapuu taaperon viereen ihmettelemään mitä tyttö tekee hänen ruokakippojensa luona. Tyttö kastelee päätään koiran vesiastiassa ja isän mukaan yrittää uida siinä.