Poliisi pyysi yleisön apua – huomio kiinnittyi peniksen muotoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian viranomaiset pyysivät internetissä ihmisten apua puukotustapauksen selvittämiseksi. Poliisien viesti nousi kuitenkin somehitiksi aivan toissijaisista syistä, viranomaisten julkistaman kartan härskin muodon vuoksi.

Avonin ja Somersetin poliisilaitos peräänkuulutti verkkosivuillaan todistajia Bristolissa tapahtuneelle puukotukselle. Viranomaiset julkistivat kartan, johon piirretyt ääriviivat muistuttivat hämäävästi penistä. Kartta levisi fallisen muodon ansiosta nopeasti Twitterissä.

Viranomaiset eivät olleet yhtä humoristisella tuulella. Poliisien tiedottaja kommentoi BBC-uutissivustolle kyseessä olevan vakava tapaus, jossa mies joutui sairaalaan hyökkäyksen seurauksena. Avonin ja Somersetin poliisilaitos on sittemmin muokannut karttaa vähemmän härskin näköiseksi.