Uskomaton näky! Puolivuotias vauva vesihiihtämässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat vauvat eivät osaa vielä kuuden kuukauden ikäisinä edes kävellä. Kuusi kuukautta ja kymmenen päivää vanha Auburn Absher on hämmästyttänyt harrastamalla vesihiihtoa tiettävästi maailman nuorimpana ihmisenä.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka Auburn seisoo vesisuksien päällä pitäen kehikosta kiinni. Isänsä mukaan vauva on maailman nuorin lajia harrastava lapsi.

Toukokuussa floridalaisen pariskunnan vauva, Zyla St. Onge, nähtiin harrastamassa vesihiihtoa Youtubessa julkaistulla videolla. Zyla oli kuitenkin tuolloin kuusi kuukautta ja 27 vuorokautta vanha, joten Auburn on rikkonut hänen ennätyksensä.

Auburn Absherin ennätystä ei ole kuitenkaan virallisesti vahvistettu. Huffington Post -lehden mukaan Guinness World Recordsin edustaja on kertonut, ettei kirjassa tulla näkemään omaa kategoriaa maailman nuorimmalle vesihiihtäjälle.