Turhauttaako jatkuva kuvaaminen? Tämä peura tietää tunteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokaisella on vähintäänkin yksi sellainen ystävä, joka haluaa kuvata jokaisen hetken ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Aina kaikki samassa tilanteessa olevat ihmiset eivät kuitenkaan välttämättä haluaisi olla poseeraamassa kyseisessä kuvassa. Tällaisen olon näyttää tietävän myös erään turistin kuvaan joutunut peura.

Verkossa leviää hulvaton kuva, jonka tyttö on ottanut peuran kanssa. Tyttö hymyilee kameralle kuvaa ottaessaan, mutta peura luo tyttöön samalla kaikkein julmimman ja pahansuopaisimman katseen, jonka se vain suinkin pystyy.

Osa ihmisistä haluaa ja kehtaa ottaa itsestään kuvan joka tilanteessa, mutta osa ihmisistä kokee kuitenkin edelleen tässä selfie-kuvien arjessa epämukavaksi tilanteet, joissa puhelimen kamera käännetään omaan suuntaan. Peuran ilme kuvastaa tällaista kuvaustilanteeseen joutuneen ystävän turhautunutta oloa täydellisesti.