Hailey Baldwinin uusi tyyli – upea muodonmuutos fanien mieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias mallikaunotar Hailey Baldwin on näyttävä julkkisperheen tytär, joka on kuitenkin tullut useimmille tutuksi vasta hänen ystäväpiiristään. Baldwin on nähty usein Justin Bieberin ja mallikollegojen Kendall Jennerin ja Gigi Hadidin kanssa, minkä jälkeen hän on kunnolla kiinnittänyt ihmisten huomion.

Hailey Baldwinilla on upea luonnollinen ja huoleton tyyli, ja hän tuntuukin suosivan rentoutta aina vaatteita valitessaan. Baldwin tunnetaan pitkistä luonnonvaaleista hiuksistaan, jotka ovat yleensä epätasaisilla laineilla. Nyt nainen on kuitenkin yllättänyt seuraajansa leikkaamalla hiuksiinsa hieman lyhyemmän ja tyylikkäämmän mallin.

Baldwin on julkaissut Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa hänen uudesta hiustyylistään, joka on saanut monet huokailemaan ihastuksesta. Hiuksista on otettu viitisen senttimetriä mittaa pois ja ne on leikattu näkyville kerroksille. Loppusilauksena hiukset on vielä stailattu kuohkeiksi ja muotoiltu kääntämällä latvat sisäänpäin.

?

Kuva, jonka Hailey Baldwin (@haileybaldwin) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat