Hyvän mielen video – pelastetut karhunpoikaset nauttivat omenoista syyspäivänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus on hyvä unohtaa päivän stressi rentoutumalla eläinvideoiden parissa. Nyt ihastusta on herättänyt sosiaalisessa mediassa levinnyt video, jossa karhunpoikaiset saavat omenoita sydämensä kyllyydestä. Videolla joukko pieniä karhuja syö omenoita sumuisena syyspäivänä.

Se on kuvattu Kanadalaisessa eläinten suojelukeskus Northern Lights Wildlife Societyssä, joka toimii kotina orvoksi jääneille karhupoikasille.

CBC News -uutissivuston mukaan monet pelastetuista karhuista ovat menettäneet emonsa esimerkiksi auton alle tai metsästäjille. Omenat ovat yksi monista ruoista, joita karhuille syötetään ennen niiden siirtymistä talviunille.

– Kiitos kaikille, jotka lahjoititte omenoita ja rahaa uudelle karhuaitaukselle. Tämä on sitä, mitä teemme teidän tuellamme, Northern Lights Wildlife Societyn Facebook-sivulla lukee.