Kylie Jenner kihloissa? Paljasti valtavan timanttisormuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi viikko sitten kuvia, joissa hänellä nähtiin vasemmassa nimettömässä kimaltelemassa valtava timanttisormus. Hän on saanut sormuksen poikaystävä Tygalta, minkä vuoksi sormus onkin aiheuttanut pienen kohun siitä onko pariskunta viimein kihloissa.

Kylie Jenner on Daily Mail -lehden mukaan paljastanut, että sormus on lupaus avioliitosta tai ainakin kihlauksesta. Kyseessä ei ole vielä kihlasormus, jonka naisen mukaan tulisi ilmeisesti olla vielä tätäkin valtavaa sormusta suurempi.

Tygan kannattaa alkaa jo nyt säästämään rahaa seuraavaa sormusta varten, koska miehen rahaongelmat ja asunnon vuokranmaksuvaikeudet eivät ole pysyneet salassa. Rahahuolista välittämättä Kylie on ihmetellyt Snapchat-kanavallaan sitä miten suuri tätä sormusta seuraava kihlasormus mahtaakaan olla, kun lupaus siitä on jo näin suuri timanttisormus.