Mariah Carey esitteli takapuoltaan – sisko pidätettiin prostituutiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Carey on näyttävä esiintyjä, joka laittautuu aina todella upeaksi omia konserttejaan varten. Laulajadiiva julkaisi äskettäin omalla Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esittelee takapuolen paljastavaa esiintymisasuaan kameralle viettelevässä poseerauksessa.

46-vuotias Mariah Carey julkaisi itsestään seksikkäät kuvat vain tunteja sen jälkeen, kun tähden sisko pidätettiin. Huumeriippuvuudestaan toipuva Alison Carey pidätettiin prostituution harjoittamisen vuoksi.

Daily Mail -lehden mukaan Mariah ja Alison eivät ole olleet puheväleissä vuoden 1991 jälkeen. Alison on käyttänyt siskonsa Fantasy-kappaleen sanoja mainoksissa, joissa hän on markkinoinut omia seksipalvelujaan.

Last looks before showtime ???

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi

And another beat for last looks ?

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi