Onko naisten kanssa deittailu tosiaan näin hankalaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Scene -kanava kuvasi videolle kokeilun, jossa Greg-niminen mies pääsi tapaamaan neljää naista. Gregin tuli jutella naisten kanssa seitsemän minuutin ajan, minkä jälkeen jokainen nainen kertoi hänen mielipiteensä miehestä. Gregin tuli naisen kommenttien perusteella muuttaa käytöstään aina ennen seuraavan naisen tapaamista.

Video osoittaa hyvin sen, että kaikki naiset ovat erilaisia ja pitävät eri asioista, minkä vuoksi tietyllä käytöksellä tai iskurepliikillä ei pystykään miellyttämään jokaista. Naiset myös huomaavat heti jos mies yrittää liikaa tai muistelee kysymyksiä, jotka eivät tulisi häneltä luonnostaan.

Greg yrittää kovasti muuttaa käytöstään ja miellyttää naisia yksi kerrallaan oppien aina joka tapaamisesta jotakin. Treffit tuntuvat kuitenkin menevän jokaisen naisen jälkeen vain huonompaan suuntaan, minkä vuoksi Gregin kannattaa ilmeisesti olla jatkossa vain mahdollisimman rento oma itsensä tehdäkseen parhaan vaikutuksen naisiin.