The Rock kertoi tyttärelle työn merkityksestä – tytöltä haiseva vastalause

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson on perheenisä, jonka rakkaus omia tyttäriään kohtaan käy hyvin selväksi miehen sosiaalisen median kanavien kautta. Nyt Johnson on julkaissut suloisen kuvan hänen yksi vuotta joulukuussa täyttävän Jasmine-tyttärensä kanssa.

Kuvassa Dwayne Johnson pitää Jasminea hänen harteillaan samalla kun tytär on lempipuuhansa äärellä. Johnson selittää kuvatekstissä, että tytär rakastaa hänen kaljun päänsä rummuttamista. Samalla hän oli keskustellut syvällisesti pienen tyttärensä kanssa työn tekemisestä ja sen merkityksestä.

Keskustelu oli ollut miehen mukaan todella merkityksellinen. Johnson oli kehottanut tytärtään hikoilemaan ja paiskimaan kunnolla töitä niin, että säilyttää kuitenkin samalla arvokkuutensa ja arvostuksen. Merkkinä ymmärryksestä Jasmine-tytär oli päättänyt kakata istuessaan miehen harteilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat