Yksinhuoltajaäiti pukeutui poikansa kouluun mieheksi – syy sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yevette Vasquez on Elijah-nimisen pojan yksinhuoltajaäiti. Eräänä päivänä kun nainen oli viemässä lastaan kouluun hän oli huomannut, että pihalla oli poikkeuksellisen paljon autoja. Hän oli kysynyt pojaltaan mitä koulussa tapahtuu, jolloin poika oli vastannut äidille allapäin, että tänään lapset saavat tulla kouluun isän kanssa.

Elijah oli kertonut äidilleen, että koulussa vietettiin päivää, jolloin isille ja lapsille tarjoillaan koulussa donitseja. Donuts with Dad -nimisestä päivästä kuultuaan äiti kaarsi auton välittömästi takaisin kotia kohti, koska hänellä oli suunnitelma. Äiti päätti pukeutua mieheksi ja esittää Elijahin isää, että poika saisi osallistua päivään.

Yevette naamioitui mieheksi, mikä oli lapsen mielestä hauskaa. Elijah tuli hyvin onnelliseksi siitä, että äiti tuli hänen kanssaan kouluun ja kumpikin sai suunsa makeaksi donitseista.