Eläinsuojan tempaus onnistui yli odotusten – hylätyt lemmikit nauttivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa sijaitseva RSPCA Victoria -eläinsuoja pyysi lemmikkien omistajia lahjoittamaan lemmikkiensä vanhat pedit eläinsuojalle kun he ovat menossa ostamaan uuden. Eläinsuoja sai lahjoituksina vanhoja petejä sekä kissoille että koirille.

Vanhoja petejä tuotiin eläinsuojaan yhteensä noin sata kappaletta, mikä sai monet kissat ja koirat ikionnellisiksi. RSPCA Victoria on julkaissut YouTube-kanavallaan hellyttävän videon, jossa nähdään miten koirat ja kissat reagoivat uusiin makuualustoihinsa.

Kissat ja koirat tiesivät heti mikä pehmoiselta patjalta näyttävä alusta tai pörröinen koppa oli, ja tekivät olonsa mukavaksi niissä makoillen. Eläimet näyttävät todella onnellisilta makoillessaan uusilla sängyillään samalla kun niiden hoitajat antavat eläimille rapsutuksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat