One Direction -tähti Harry Styles mukana sotaelokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittitähti Harry Styles tunnetaan parhaiten One Direction -poikabändin jäsenenä ja Taylor Swiftin ex-poikaystävänä. Laulaja tullaan kuitenkin pian näkemään myös valkokankaalla jokseenkin yllättävissä merkeissä.

Ohjaaja Christopher Nolan on tarjonnut Harry Stylesille roolin tulevassa Dunkirk-elokuvassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä poptähti näyttelee ja kuinka suuri rooli tulee olemaan.

The Dark Knight ja Inception -ohjaajan tositapahtumiin pohjautuva Dunkirk kertoo toisen maailmansodan operaatiosta, jossa 300.000 saksalaisten piirittämää liittoutuneiden sotilasta evakuoitiin ranskalaisesta kaupungista.

Elokuvan päärooleissa tullaan näkemään Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh ja Fionn Whitehead. Harry Styles on nähty aikaisemmin valkokankaalla One Direction: This Is Us -konserttielokuvassa, minkä lisäksi hän on näytellyt iCarly-sarjassa. Dunkirk saapuu elokuvateattereihin 21. heinäkuuta 2017.