Kim Kardashian pyllisti kameralle Snapchatissa – fanit villiintyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tunnettu siitä, että hänellä on todella ainutlaatuinen takapuoli. Pyöreä takapuoli on yksi naisen suurimmista valttikorteista, jonka kaunotar osaakin vetää esiin juuri oikealla hetkellä. Kun hänellä ei ole sen kummempaa asiaa sosiaalisessa mediassa faneilleen, hän antaa pepun puhua puolestaan.

Kardashian sai ihmiset sekoamaan julkaisemalla kuvia hänen upeasta bikinivartalostaan. Yksi Snapchat-video oli kuitenkin moninkertaisesti kuumempi kuin moni muu. Videolla näkyy pelkästään Kardashianin öljytty takapuoli, joka hyllyy edestakaisin.

Video on kuvattu vaakatasossa ja siinä näkyy lähikuvassa kaunottaren kiiltävä takapuoli, jota nainen heiluttelee ylös ja alas. Twerkkausvideon lisäksi faneja on kuumottanut kaksi Snapchat-päivitystä, joissa Kardashian pyllistää suoraan kameraan.