Kimberley Garner kaunis kuin veistos – sitten asu paljasti liikaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Etelä-Ranskassa jo pidempään lomaillut Kimberley Garner kuvattiin viikonloppuna nauttimassa St. Tropezin maisemista niukassa ja rennossa valkoisessa pikkumekossa. Kaunotar oli vartaloineen kuin kreikkalainen veistos, mutta sitten hänen asunsa petti ja paljasti paparazzeille takapuolen.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash