18-vuotias Kylie Jenner ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner julkaisi viikko sitten kuvia, joissa hänellä nähtiin vasemmassa nimettömässä kimaltelemassa valtava timanttisormus. Hän on saanut sormuksen poikaystävä Tygalta, minkä vuoksi sormus onkin aiheuttanut pienen kohun siitä onko pariskunta viimein kihloissa.

Kihlaushuhut jäivät hetkeksi sivuun, kun Kylie osallistui siskonsa Kim Kardashianin aviomiehen, räppäri Kanye Westin, järjestämään muotinäytökseen. Nuori julkkiskaunotar saapui tilaisuuteen niukkaan asuun pukeutuneena, eikä hän selvästikään ainakaan peittele kurvejaan.

Kylie Jennerin poikaystävä Tygan rahaongelmat ja asunnon vuokranmaksuvaikeudet eivät ole pysyneet salassa. Rahahuolista välittämättä Kylie sai äskettäin arvokkaan sormuksen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash