Poika muuttaa pois kotoaan – sai mukaan pahviversion koirastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat nuoret kääntävät kesän päättymisen myötä uuden sivun elämässään, kun he muuttavat pois kotoaan uuden koulun aloittamisen merkeissä. Vaikka itsenäistyminen on jännittävää ja hauskaa aikaa, voi perheenjäsenten, kavereiden ja lemmikkien taakse jättäminen olla haikeaa.

Yhdysvaltojen Houstonissa asuva 19-vuotias Jake Ostrowski on yksi lukuisista nuorista, jotka muuttavat tänä syksynä pois kotoaan yliopistoon pääsyn vuoksi. Perheen Jesse-nimisestä koirasta eroon joutuminen on nuorukaiselle kova paikka, mutta onneksi hänen äidillään on nokkela ratkaisu ongelmaan.

Jaken äiti hankki pojalleen lajaksi oikean kokoisen pahviversion perheen rakkaasta kultaisestanoutajasta. Nuori mies kertoo olevansa innoissaan erikoisesta lahjasta, ja jakoi kuvan pahvikoirasta Twitter-tilillään.

– Se on ehkä paras lahja, minkä olen ikinä saanut, Jake kuvailee Select All -sivustolle.