Räppäävän isän poika sai loistaa – seuraa isänsä jalanjälkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Derek Clark on perheenisä, joka on myös lahjakas räppääjä. Mies julkaisi vuosia sitten ensimmäiset hauskat videonsa, joissa hän räppää autossaan lastensa kanssa. Videoista tuli viraalihittejä, minkä jälkeen mies on saanut jo yli 127.000 seuraajaa omalle Facebook-sivulleen.

Clark julkaisee Rapping Dad -sivustolla hyväntuulisia videoita, joissa hän kyyditsee lapsiaan autolla. Automatkojen aikana isä räppää lapsilleen ajankohtaisista aiheista ja julkkiksista. Yleensä lapset laulavat jonkin pienen kohdan isänsä kanssa, mutta tällä kerralla kaksi vanhinta poikaa pääsi loistamaan. Poikien räpättyä isä tokaisee naurahtaen, että hänen taitaa olla aika jäädä eläkkeelle.

Derek Clark on räppäävänä isänä lahjakas viihdyttäjä, minkä lisäksi hän toimii myös motivaatiopuhujana. Clark on kirjoittanut myös kuusi kirjaa ja ollut monissa televisio-ohjelmissa vieraana.