Suosittu possukaksikko onkin nyt nelikko – moninkertaisti myös seuraajat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme vuosia sitten somesuosiota niittäneestä possukaksikosta. Minipossut Priscilla ja Poppleton saivat suloisuudellaan nopeasti yhteiselle Instagram-tililleen 250.000 seuraajaa, mikä on kasvanut jo roimasti vain parin vuoden aikana.

Tällä hetkellä Priscillan ja Poppletonin seikkailuja seuraa jo noin 634.000 fania. Söpöt töpselikärsät eivät viihdytäkään tilillään seuraajiaan enää kaksin vaan söpöliinit ovat kahden vuoden aikana tuplaantuneet. Tällä hetkellä sivuilla nähdään tunnetun kaksikon lisäksi myös Posey ja Pink -nimiset minipossut, jotka ovat kuin pienemmät versiot Priscillasta ja Poppletonista.

Nelikko saattaa saada ylitsepääsemättömän possukuumeen sivuston seuraajalle aikaiseksi. Neljän pikkupossun kuvien selaaminen on rentouttavaa puuhaa ja saa suupielet kääntymään ylöspäin. Possunelikko näyttää viihtyvän hyvin yhdessä, ja ne ovat etenkin päiväunien aikaan todella suloinen näky käpertyessään toisiinsa kiinni sängyllä.

Monday morning mood anyone???#pigsinablanket #PoseyandPink #PrissyandPop

Kuva, jonka Priscilla and Poppleton?? (@prissy_pig) julkaisi

Snuggling with our mini-me's.?? Goodnight everyone!????#WHPfriendshipis #SundaySnuggles #PoseyandPink #PrissyandPop

Kuva, jonka Priscilla and Poppleton?? (@prissy_pig) julkaisi