Josie Canseco rohkeissa kuvissa – näitä kuvia isä ei hyväksy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 19-vuotias teinityttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla.

Kerroimme aiemmin kuinka isä oli on saanut nähdä tyttärestään odottamattomia valokuvia. Josie poseerasi nimittäin Playboy-lehden alastonkuvissa, kun hänet nimettiin kesäkuun 2016 Kuukauden Playmateksi.

19-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

chillin out maxin relaxin all cool

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

@playboy june issue on stands everywhere today??

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

U with me?

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi