Kuution väitetään lisäävän keskittymistä – ja vähentävän stressiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä naksuttelee kuulakärkikynää keskittyessään. He saattavat naputella sormilla pöytään, heiluttaa jalkaa tai pyöritellä hupparin narua sormiensa välissä. Stressilelun tavoin toimiva Fidget Cube tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun levottomuuden selättämiseen.

Antsy Labs -niminen yritys hakee Kickstarter-kampanjansa avulla rahoitusta uudelle keksinnölleen, joka auttaa ihmisiä keskittymään paremmin.

Fidget Cube on pieni ja käteen sopiva toimistolelu, jota voi naksutella, painella tai pyöritellä tuottavuuden lisäämiseksi ja levottomuuden poistamiseksi. Taskuun mahtuva stressilelu on valmistettu kestävästä vinyylistä.

Kotiin, toimistoon tai kouluun sopiva leikkikalu haki 15.000 dollarin rahoitusta tuotantonsa tueksi. Kuutiolle on kuitenkin kysyntää, sillä se on saavuttanut jo yli 3,5 miljoonaa dollaria muutamassa viikossa. Matthew ja Mark McLachlanin keskittymistä lisäävää lelua tullaan toimittamaan ympäri maailmaa tämän vuoden lopulla.