Räppärin 18 000 000 dollarin luksustalo yhä myymättä – tältä näyttää sisältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Lil Wayne lukeutui Yhdysvaltain kohutuimpiin räppäreihin, ja mies oli uutisotsikoissa tempaustensa vuoksi lähes viikottain. Sittemmin tähti on rauhoittunut, ja kohu-uutiset ovat jääneet vähemmälle. Viime aikoina Lil Wayne on yrittänyt myydä 18 miljoonan dollarin luksustaloaan, mutta huonolla menestyksellä.

Splash
Splash

Lil Wayne on myynyt jo yli vuoden ajan Miami Beachin La Gorce Islandilla sijaitsevaa taloaan. Talo tuli myyntiin pian sen jälkeen, kun pilailijat saivat poliisit tekemään sinne rynnäkön. Kuvissa nähdään miten noin 2.000 neliön taloa on koristeltu muun muassa räppärin saamilla palkinnoilla.

Tuoreimpien tietojen mukaan räppäri muuttaa parhaillaan pois talostaan, vaikka se on edelleen myynnissä. Syynä on toinen välikohtaus, jossa poliisit rynnäköivät paikalle yllättäen. Talo on nyt siis odottamassa uusia asukkaitaan tyhjillään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash